Anläggningen

Våra lokaler är populära att hyra för alla typer av sammankomster så som bröllop, dop eller minnesstunder men även för konferenser, kurser och fotograferingar. Kolla in vår prislista om du är intresserad av att boka in dig!
Kvarnen huserar kök och café/pub på första våningen, en matsal på mellanvåningen och en festvåning på tredje plan. 130 personer får vistas i lokalen. 
Vandrarhemmet har ett kök, en liten matsal, 6 st 4-bäddsrum och 2 tvåbäddsrum. 3 badrum och 4 toaletter.
Drängstugan har 4 st dubbelrum, varav två har eget badrum, och två har gemensamt badrum. Det lilla köket har en matplats och det finns två gemensamma rum.
Arenan kan användas för dans, fest eller möten. Utsikt över två sjöar och scenen har ström att koppla in ljud och ljus.

källaren

Källaren är vår äldsta byggnad och där finns det tre rum varav två med belysning och sittplatser. (under renovering)

Grillplatsen

Grillplatsen får vem som helt använda. Den ligger vackert utmed Ån och det finns grillutrustning att låna.

flygeln

En av våra två flygelbyggnader från 1700-talet ska bli hotell. Vi är mitt uppe i renoveringen som till stor del genomförs under vår byggnadsvårdsläger…

Säteriet

Säteriet är vårt stora projekt som hela tiden utvecklas. Du kan själv vara med genom att anmäla dig till våra byggnadsvårsläger och våra trädgårdskurser. Populär location för fotograferingar.
Vår trädgård är har många olika beståndsdelar med bland annat fruktträdgård, terassmurar och en historisk köksträdgård som vi varje år återskapar under våra trädgårdsläger och underhåller under våra ”fixar-tisdagar”… Hör av dig om du är sugen på att vara med!
Translate »