Paketerbjudanden

Årås personligt inredda vandrarhem är beläget i historisk och naturskön miljö, i byggnader som tillhör anrika Årås Säteri. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. Välj mellan två slingor på 4 eller 8,3 km, båda med utgångspunkt och mål vid Årås. Här finns också ”Änglaleden”, en underbar vandrings-och cykelled på nära tre mil. Efter en härlig vandring tillagar du din egen middag i vår mysiga grillkåta intill stranden av ån Tidan.
Årås personligt inredda vandrarhem, ligger förutom i en historisk och naturskön miljö, mitt i ett av Sydsveriges populära skidområden.
I närheten finns två fantastiska skidanläggningar; Mullsjö Alpint Skidcenter i Knaggebo, Mullsjö (12 km) och Ski Center i Ulricehamn (20 km.) I Ulricehamn på Lassalyckan finns dessutom längdskidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Vasaloppet har godkänt Lassalyckan som officiellt Vasaloppscenter, det första officiella centrat i södra Sverige. Om förutsättningarna är rätt så drar vi ibland även upp egna längdskidspår på Årås, och om isen ligger tjock så är Jogen en fin sjö att sitta och pimpla pimpla eller åka skridskor på. Tillaga din middag i vår mysiga grillkåta intill stranden av ån Tidan, eller använd vandrarhemmets kök.
Translate »