Om oss

Verksamheten

 
Bygdegårdsföreningen Årås Kvarn bildades 1983 och har i dag ca 350 medlemmar. Föreningen arbetar med att hålla igång och vidareutveckla verksamheten på anläggningen Årås Kvarn och härigenom i ett vidare perspektiv med att hålla bygden levande.
 
Det arrangeras ett stort urval av aktiviteter under året. Är du intresserad att läsa mer om dess kan du göra det under fliken ”Program & händelser”.
Uthyrningen av såväl bygdegård som vandrarhem administreras också av föreningen. Detta är en intensiv verksamhet året om. Kombinationen av stora lokaler och möjlighet till övernattning är uppskattad.
 
Underhåll på lokalerna samt ombyggnadsarbete måste pågå ständigt. Man försöker därför att upprätthålla regelbundna arbetsdagar för sådant. På tisdagsförmiddagar ses alla som vill och hjälper till med aktuella projekt och underhåll av anläggningens grönområden.
Program skickas ut till samtliga medlemmar en gång om året tillsammans med kallelsen till årsmötet, som hålls i mars.
För att du som medlem skall få fortlöpande information om aktiviteter så föreslår vi att du sänder din e-mail adress till oss, så kommer du med på vår mail-listan.

Styrelsen

 
Ordförande
Jens Böhn
Vice
Arne Johansson
Sekreterare
Lennart Berqvist
Kassör
Gösta Isaksson
Ledamöter
Jan Holm
Bengt-Olof Magnusson
Emelie Nyreröd-Sandahl
Thomas Sandahl
Gerd Hallin
Lena Renman
Om du vill stötta föreningen kan du bli medlem eller skänka en gåva.

Swish: 

123 155 76 10

(eller scanna QR-koden)

Personal

Vi har två deltidsansanställda som sköter allt i från bokningar till kommunikation och planering. Om du har några frågor så kan du höra av dig på info@araskvarn.se eller tel 0723 29 11 51
Ida Brogren
Anna-Gulla Eggertsdottir
Translate »